Willem-iinieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Zo maak jij een Willem II Mancave

Welke man wil nou geen eigen ruimte om zich in terug te trekken? Een mancave is dé oplossing voor jou als man om wat rust te pakken. Even geen vrouw, kinderen en andere dingen aan je hoofd. En is er een Willem II-wedstrijd op tv? Dan kijk je ‘m ongestoord in je mancave. Zo maak jij je eigen Willem II geïnspireerde mancave!

RUSTIGE RUIMTE

Als je een eigen mancave gaat bouwen, moet je daar een goede plek in huis voor uitkiezen. Ga voor een (kleine) kamer die leegstaat of niet veel gebruikt wordt. Zo kan je jezelf lekker afsluiten van de rest van het huis. Maak deze ruimte ook lekker donker om nog meer privacy te creëren. Kies hiervoor bijvoorbeeld velours gordijnen of verduisterende rolgordijnen. Zo kan je heerlijk terugtrekken in een donker hok om de spannende wedstrijden van Willem II te volgen. Wil je ook wat zonlicht toelaten in je mancave? Kies dan voor raambekleding als stoere inbetweens of industriële jaloezieën. Je mancave moet er ook goed uit zien toch?

DE JUISTE SPULLEN

Maak je mancave helemaal eigen door je eigen spullen neer te zetten in de ruimte. Zet een fijne bank of stoel neer waar je uren in weg kan zakken en zorg dat de technologie ook allemaal goed werkt. Installeer een televisie en zet een goede geluidsinstallatie neer. Zo kan je ongestoord de voetbalwedstrijden kijken. Wil je helemaal uitpakken? Zet dan een kleine koelkast neer waar je je koude dranken en snacks in kan bewaren. Zo heb je altijd een biertje bij de hand!

CLUBKLEUREN

Maak je mancave helemaal af door de clubkleuren van je favoriete voetbalclub door te voeren. De clubkleuren van Willem II zijn rood, wit en blauw. Kies er bijvoorbeeld voor om je muren wit te laten en rode en blauwe tinten terug te laten komen in je mancave. Ga voor een blauwe stoel of bank en een rode bijzettafel. Gooi wat rode kussens op je zitplek en maak het af met wat Willem II-merchandise. Door officiële merchandise te kopen help je jouw club ook een handje in deze moeilijke tijd. Hang wat posters, sjaals en een thuisshirt aan de muren en je mancave is compleet.

ADO Den Haag nieuws De Graafschap nieuws FC Den Bosch nieuws FC Dordrecht nieuws FC Eindhoven nieuws FC Emmen nieuws FC Groningen nieuws
Helmond Sport nieuws Jong AZ nieuws Jong Ajax nieuws Jong PSV nieuws Jong Utrecht nieuws MVV Maastricht nieuws NAC Breda nieuws
Roda JC Kerkrade nieuws SC Cambuur nieuws TOP Oss nieuws Telstar nieuws VVV-Venlo nieuws Willem II nieuws

Willem-iinieuws.nl

Bezoek Willem-iinieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Willem II van Tilburg. Blijf op de hoogte van de laatste Willem II transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Willem II wedstrijden.

Willem-iinieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Willem-iinieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Willem-iinieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Willem-iinieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.